Харків уночі обстріляли зі «Смерчів», «Градів» та «Ураганів»

Читать на русском
Російські окупанти із реактивних систем залпового вогню обстріляли житлові райони міста. Під вогнем опинилися Салтівка, Олексіївка та Київський район.
livekharkov

Російські окупанти із реактивних систем залпового вогню «Смерч», «Ураган» та «Град» обстріляли житлові райони міста. Під вогнем опинилися Салтівка, Олексіївка та Київський район.

Про це повідомив голова Харківської області Олег Синєгубов у Telegram уранці 29 травня.

Звільнення Харківщини: ЗСУ відвоювали вже понад 20 населених пунктівНа Харківщині за два тижні Збройні сили України звільнили від російських окупантів 23 населені пункти.

«Минулої доби російські окупанти за реактивними системами залпового вогню «Смерч», «Ураган» та «Град» обстріляли Київський район Харкова, Салтівський, Олексіївку. Вранці внаслідок обстрілів отримали поранення 3 людей у ​​смт Шевченкове», – написав він.

Також він додав, що вночі у Дергачах Харківської області снаряд влучив у приватний будинок. У селі Мала Данилівка від удару окупантів спалахнув гараж та авто. Приблизно о 5 годині ранку горіло сім гаражів зооветеринарної академії. За попередніми даними, постраждалих немає.

За даними ОДА, на Харківському напрямку ворог основні зусилля зосередив на утриманні зайнятих рубежів. Окупанти намагаються здійснювати контратаки, але безуспішно. Проводять повітряну розвідку із застосуванням БПЛА.

Продовжувалися бойові дії в районі населених пунктів Тернове та Веселе, ворожі обстріли зафіксували поблизу Російських Тишків.

Нагадаємо, два дні тому у Харкові російські військові влучили снарядом у приватний будинок.

Полонений окупант зізнався, що артилерія рф навмисно знищувала багатоповерхівки Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: