Указ про позбавлення Коломойського громадянства України можуть не опублікувати: Данілов пояснив причину

Читать на русском
Данілов нагадав про деякі особливості указів президента, які стосуються громадянства України, а також зазначив, що не може сказати, чи будуть укази опубліковані
Ілюстративне фотоnovyny.live

Указ президента України Володимира Зеленського, який стосується можливого позбавлення громадянства українського олігарха, бізнесмена Ігоря Коломойського і ряду інших людей, можуть не опублікувати на офіційному сайті ОПУ.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі Національного телемарафону.

За словами Данілова, причиною може стати наявність персональних даних в указі президента. Тому документ буде закритий для громадськості.

«Укази, якщо там є персональні дані, вони закриті. Ви можете не побачити ці укази, тому що укази по громадянству містять персональні дані. Чи будуть опубліковані ці укази, я вам не можу сказати, тому що у мене зовсім інші обов'язки» - сказав він.

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ повідомили, що Зеленський може незабаром підписати укази про позбавлення громадянства України трьох впливових українців: Ігора Коломойського, Геннадія Корбана і Вадима Рабіновича.

Нагадаємо, що за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, зараз під перевірку відповідності критеріям, визначеним законом про олігархів, можуть підпадати близько 86 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: