Ворог зазнав втрат, виникла проблема з поповненням особового складу – Генштаб

Читать на русском
Внаслідок розвідувальних дій на фронті окупанти зазнали втрат, у них виникла проблема з поповненням особового складу.

Внаслідок розвідувальних дій на фронті окупанти зазнали втрат, у них виникла проблема з поповненням особового складу.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Сіверському напрямку ворог здійснив обстріл цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Зноб-Новгородське, Хринівка, Сеньківка та інших. Вів повітряну розвідку у Зноб-Новгородського.

На Харківському напрямку ворог здійснював вогневу поразку зі ствольної та реактивної артилерії зокрема неподалік від Петрівки, Рубіжного, Мосьпанового, Чугуєва, Світличного та Слатино. Наніс авіаудари біля Залимана, Мосьпанового та Яворського.

Путін попросив Ердогана відкрити виробництво «Байрактарів» у рф – CNN TurkПрезидент країни-агресора Володимир Путін під час зустрічі в Тегерані нібито запропонував військову угоду та просив створити виробниче підприємство безпілотників Bayraktar в рф.

Силами розвідувальної групи намагався розкрити побудову оборони наших військ у районі населеного пункту Чепель. Окупанти були знешкоджені.

На Слов'янському напрямку противник обстріляв зі ствольної, реактивної артилерії та танків райони Норцівки, Долини, Грушувахи, Краснопілля, Мазанівки та інших населених пунктів. Намагався просунутись, успіху не мав, відійшов.

На Краматорському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли поблизу Райгородки, Закетного, Серебрянки, Верхньокам'янського, Виїмки, Переїзного та Білогорівки. Ворог завдав авіаудару біля Григорівки.

Спробу окупантів покращити тактичне становище у районі Івано-Даріївки українські воїни успішно відбили та змусили ворога втекти.

На Бахмутському напрямку противник обстріляв військову та цивільну інфраструктуру в районах Берестового, Соледара, Покровського, Веселої Долини, Вершини, Кодемі, Майорська та Торецька. Завдав авіаційних ударів безпосередньо по населених пунктах Покровське та Новолуганське.

Ворожі спроби штурмів у районах Берестового, Соледара та Семигір'я наші захисники успішно відбили. Тривають бої зі штурмовою групою у районі Покровського.

У противника фіксується системна проблема з поповненням особового складу – рф вже намагається набрати найманців із числа громадян країн Центральної Азії, представників віддалених регіонів та ув'язнених злочинців.

Нагадаємо, сім'ї зниклих в Україні окупантів вимагають у путіна знайти рідних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: