У Кривому Розі підтопленими залишаються більш ніж 70 будинків – ОП

Читать на русском
Через пошкодження гідротехнічних споруд у Кривому Розі після ракетного удару підтопленими залишається 79 житлових будинків.
t.me/V_Zelenskiy_official

Через пошкодження гідротехнічних споруд у Кривому Розі після ракетного удару підтопленими залишається 79 житлових будинків – рівень води в районах, котрі постраждали від ворожої атаки, поступово знижується.

Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

«Внаслідок злагоджених дій наших служб вода відходить. Це вже можна спостерігати на прикладі парку Мершавцева. Вчора там максимальний рівень води сягав 190 см, зараз – 65 см. І ця позитивна динаміка спостерігатиметься й надалі», – написав Тимошенко.

Також стало відомо про те, що годину тому було завершено роботу зі встановлення чергового затвору, що вплинуло на обсяг витоку води. Наразі підрозділи ДСНС відкачують воду у чотирьох будинках Інгулецького району, які постраждали, та ще семи будинках Центрально-Міського району.

Заступник голови ОП зазначив, що наразі залишаються підтопленими 79 із 116 приватних житлових будинків та присадибних ділянок.

«Працюємо й там. Роботи щодо ліквідації тривають повним ходом», - додав Тимошенко.

Нагадаємо, російські окупанти вдень 15 вересня завдали нового ракетного удару по Кривому Рогу на Дніпропетровщині.

Ввечері 14 вересня росія випустила вісім крилатих ракет по Кривому Рогу – ціллю були гідротехнічні споруди.

Олексій Арестович вважає, що окупанти своїм ударом планували змити понтонні мости українських військових на річці Інгулець.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: