Зеленський підтримав українців через масові відключення електроенергії

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський випустив коротке звернення до українців через масові відключення електроенергії.
Офіс президента

Попри удари російських варварів по енергосистемі, українці пройдуть цю темряву мужньо та гідно.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Українській лідер у своїй промові підтримав жителів України у непростий день. Зеленський додав, що головне зберегти світло у своєму серці.

«Непростий день. Б'ють варвари по нашій енергетиці, але я впевнений ми пройдемо цю темряву мужньо та гідно. Головне - зберегти світло у своєму серці, і в кожного, і в кожної воно своє. Для когось це батько на фронті, для когось це товариш, побратим в пам'яті, але залишається назавжди. Для когось це люба, любий поруч. Для когось це перше побачення, і впевнений, що це світло побачене сьогодні. Для когось це якась, як у мене, але своя фотка. Але я впевнений, що для нас усіх Україна головне світло, заради неї переможемо», - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні вранці запровадили відключення електрики у Києві та чотирьох областях. «Укренерго» вводить більш тривалі екстрені відключення світла у Києві та Київській області. Причиною стали нові серйозні ушкодження енергетичної інфраструктури.

Раніше Зеленський повідомляв, що Україна потребує додаткових систем ППО і хотіла б, щоб Італія передала нам комплекси SAMP-T.

Також президент підписав закон про збільшення військових видатків майже на 400 млрд гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: