Мер Харкова назвав ситуацію після ранкових ударів «досить складною»

Читать на русском
У Харкові після ракетних ударів росії проблеми з електрикою та водопостачанням. Із трьох ліній метро зараз працює лише одна.
скрін з відео

У Харкові після чергових ракетних ударів росії виникли проблеми з електрикою та водопостачанням. Із трьох ліній метро зараз працює лише одна. Тролейбуси та трамваї не ходять.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

Через атаки на критичну інфраструктуру вводяться екстрені відключення електроенергії – ОПУРосія завдала удару по об'єктах енергосистеми низки областей України. Вводяться екстрені відключення електроенергії.

«Після ранкових прильотів ситуація у Харкові досить складна. Удар припав по об'єкту критичної інфраструктури, внаслідок чого було знеструмлено метрополітен та наземний електротранспорт», – написав він.

Терехов уточнив, що зараз нам вдалося запустити Холодногірсько-Заводську лінію, а тролейбуси і трамваї замінили автобусами.

«Також є проблеми з водопостачанням, але енергетики та наші комунальники роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити подачу води до будинків харків'ян», – додав мер.

Нагадаємо, окупанти сьогодні знову завдали масованих ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України.

Зокрема, під удар потрапили такі об'єкти у Києві, Харкові, Запоріжжі та Черкаській області. Також були удари по Дніпру та Павлограду.

Сили ППО збили над Україною 44 із понад півсотні російських ракет.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир.

Українців уже попередили про екстрені відключення електроенергії внаслідок ранкової атаки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: