ЗСУ відбили атаки окупантів у районі 15 населених пунктів на Донбасі – Генштаб

Читать на русском
Українські військові завдали удару по окупантах у районі кількох населених пунктів Запорізької області. Поранено близько 230 росіян.

Українські військові за добу відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Андріївка, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка та Побєда на Донеччині.

Як йдеться у зведенні Генштабу, росіяни продовжують вести наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

На Лиманському напрямі ворог намагається покращити тактичне становище.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Ексголовнокомандувач силами НАТО в Європі спрогнозував, коли може закінчитися війна в УкраїніРосія вже сьогодні зазнала поразки у війні, вважає ексголовнокомандувач силами НАТО в Європі Джеймс Джонс. Її стратегія зараз полягає в тому, щоб завдавати ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України.

На Сіверському, Слобожанському, Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках зафіксовано обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

У Генштабі повідомили, що 27 грудня було завдано удару по окупантах у районах населених пунктів Токмак, Титове, Чернігівка, Пологи та Бердянськ Запорізької області. Втрати склали 3 одиниці військової техніки різного типу, командний пункт, вузол зв'язку та близько 230 військовослужбовців пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Наша авіація минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження ворога та 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України вразили п'ять пунктів управління, три райони зосередження живої сили та склад боєприпасів окупантів.

Нагадаємо, видання The New York Times припускає, що українські військові близькі до звільнення Кремінної у Луганській області.

Секретар РНБО Олексій Данілов попередив, що зараз розпочинається найважчий етап на шляху до перемоги України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: