В Авдіївці шукають дітей, яких приховують батьки, не бажаючи евакуюватись

Читать на русском
Правоохоронці продовжують пошуки дітей в Авдіївці, яких приховують батьки і не хочуть евакуюватися.
Фото ілюстративнеВосток SOS

Правоохоронці продовжують пошуки дітей в Авдіївці, яких приховують батьки і не хочуть евакуюватися.

Про це повідомляє МВС України.

Відомо, що ситуація в Авдіївці Донецької області залишається важкою через постійні обстріли російських військ. Наразі у місті батьки переховують чотирьох дітей, адже не хочуть евакуйовуватися.

Двох дітей вже знайшли «Білі Янголи» та, наразі, переконують родину покинути місто. Поліція закликає батьків не ризикувати життям своїх дітей.

«Зверніться за допомогою щодо евакуації з Авдіївки до групи «Білий Янгол» за телефоном 066-56-19-102, або у волонтерський пункт, який діє в місті», – додають у повідомленні.

Раніше начальник місцевої ВЦА повідомляв, що житловий фонд Авдіївки зруйновано на 80%. Щобільше, у місті не залишилося жодного функціонуючого інфраструктурного об'єкта – всі вони були повністю знищені обстрілами рф.

Через постійні ворожі обстріли та атаки влада прийняла рішення евакуювати працівників комунальних служб і відключити в місті мобільний зв'язок.

Розглядають також варіант з примусовою евакуацією дітей кількох громад Донбасу, в тому числі Авдіївської, на території якої ведуться запеклі бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: