Росіяни вивели у Чорне море 4 ракетоносії: скільки серед них «Калібрів»

Читать на русском
У неділю, 14 травня, росіяни вивели у Чорне море 10 кораблів, серед яких чотири ракетоносії. Загальний залп може становити близько 25 ракет типу Калібр.
Укрінформ

У неділю, 14 травня, росіяни вивели у Чорне море 10 кораблів, серед яких чотири ракетоносії. Загальний залп може становити близько 25 ракет типу «Калібр».

Про це повідомляє оперативне командування «Південь» у Facebook.

Масовані обстріли України: як змінювалася кількість випущених росією ракетСьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. Як змінювалася кількість – на інфографіці.

Сьогодні, 14 травня, росія вивела на бойове чергування у Чорне море 10 кораблів. Зокрема у морі присутні чотири ракетоносії, один з них підводний. Відтак максимальний залп може становити 25 крилатих ракет типу «Калібр».

«Частину ракет ворог випустив під час нічної ракетної атаки. Отже, рівень ракетної загрози залишається високим. Не нехтуйте попередженнями про повітряну тривогу, будьте зосереджені і відповідальні», – додають в оперативному командуванні.

Нагадаємо, 13 травня в Україні було оголошено повітряну тривогу. У Тернополі, за попередніми даними, були влучання в промзоні міста. Вранці 14 травня армія росії знову атакувала цивільні об'єкти в Тернопільській області.

Під атаку цієї ночі потрапив також Харків.

Згодом стало відомо, що під час нічної російської атаки протиповітряна оборона знищила три крилаті ракети та 25 безпілотних літальних апаратів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: