Зеленський у зверненні розповів про підготовку Української доктрини

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у четвер розповів про підготовку Української доктрини – ґрунтовного тексту, що є основою для трансформації України.
Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський розповів про підготовку Української доктрини та підготовку оборонних пакетів.

Про це йдеться у його зверненні наприкінці 533-го дня повномасштабної війни в Україні.

«Продовжуємо готувати Українську доктрину – ґрунтовний текст, основу для трансформації нашої держави. Не забуваємо нашу головну мету – перемогти у війні та не програти країну. Україна обов’язково має реалізувати свій історичний шанс на розвиток, який був здобутий сміливістю наших людей – усього нашого народу», – сказав президент.

Основне зі звернення українського лідера:

  • Готуємо більше оборонних пакетів для наших воїнів та більше захисних систем для всього українського суспільства, зокрема систем ППО.

  • Мав також сьогодні розмову з представниками військового керівництва Великої Британії – закриту розмову. Мав результативну розмову.

  • Із сьогоднішніх зустрічей, про які варто й можна сказати публічно… Говорив із представником Вселенського Патріархату митрополитом Еммануїлом. Працюємо на всіх рівнях та з усіма суб’єктами глобальних відносин, щоб реалізувати Формулу миру, зокрема повернути в Україну депортованих із нашої землі дітей.

  • Звичайно, як і завжди, говорили про посилення духовної незалежності України та про духовний мир в Україні. Наша країна – один з історичних центрів християнства. Так і буде надалі. Українці змогли побудувати особливий формат релігійних відносин у своєму домі: у нашій країні діє Рада церков і релігійних організацій, яка гарантує, що всі спільноти поважаються, усі спільноти можуть донести свою думку державі, усі спільноти можуть брати участь у вирішенні суспільно важливих питань.

«Слава всім, хто б’ється за незалежність та свободу України! Слава Україні!», – підсумував президент.

Нагадаємо, 10 серпня ЗМІ повідомляли, що Зеленський розглядає варіант відставки Резнікова, вже є два кандидати на заміну.

Також у Держдепі США відреагували на інформацію про можливу зустріч Зеленського з путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: