Протягом минулої доби відбулось близько 30 зіткнень з окупантами: де точилися бої

Читать на русском
Протягом минулої доби, 21 серпня, на фронті відбулось близько 30 бойових зіткнень з ворогом. ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.
Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби, 21 серпня, на фронті відбулось близько 30 бойових зіткнень з ворогом. ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Відомо, що вчора ворог завдав 2 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Тоді як українські воїни уразили 4 пункти управління окупантів.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

На Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Дворічна, Синьківка, Кислівка, Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог обстріляв близько 15 міст та сіл у Луганській та Донецькій областях.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники продовжують стримувати наступ російських військ в районі Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут ворог також бив з авіації та артилерії.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Старомайорського Донецької області. 6 пунктів Донеччини були обстріляні з артилерії.

На Запорізькому напрямку від атак ворога постраждали понад 30 населених пунктів.

На Херсонському напрямку противник завдав ударів по понад 25 населених пунктах Херсонської та Миколаївської областях.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков розповів про обстановку на двох найгарячіших напрямках фронту - Куп’янському та Бахмутському.

Варто зазначити, що українські бійці минулого тижня визволили ще 3 кв. км біля Бахмута та мають успіх в районі Роботиного у Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: