У ВМС розповіли, скільки ракетоносіїв вивела росія в Чорне та Азовське моря

Читать на русском
Станом на 15:30 23 серпня на бойовому чергуванні в акваторії Чорного та Азовського морів перебувають 10 кораблів російського флоту, серед яких два ракетоносії.
Фото: usm.media

Станом на 15:30 23 серпня на бойовому чергуванні в акваторії Чорного та Азовського морів перебувають 10 кораблів російського флоту.

Про це повідомили у пресслужбі Військово-морських сил ЗСУ.

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

У Чорному морі рф тримає 8 бойових кораблів, серед яких один ракетоносій. Загальний залп цього угруповання складає 8 ракет типу «Калібр».

В Азовському морі знаходяться ще два військові судна країни-окупанта, з них один носій «Калібрів» із загальним залпом до 8 ракет.

«За добу на користь рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря - 11 суден, з них 2 судна рухалися з протоки Босфор; до Чорного моря – 28 суден», – уточнили у ВМС.

Нагадаємо, що росіяни вивели на бойове чергування у Чорне море новий корабель «Циклон», який ще не пройшов усіх випробувань.

Раніше у ГУР припустили, що росія може вдатися до ракетного тероризму на День Незалежності України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: