Окупанти вдарили по двох селах на Херсонщині, є поранені

Читать на русском
Сьогодні вночі російські війська вдарили по Білозерці, а вранці - по Козацькому у Херсонській області.
t.me/khersonskaODA

Сьогодні вночі російські війська вдарили по Білозерці, а вранці - по Козацькому у Херсонській області. Внаслідок обстрілу постраждали мирні жителі.

Про це повідомили у Херсонській ОВА.

Поки рано говорити про висадку ЗСУ на лівому березі Херсонщини – ГуменюкЗарано підтверджувати інформацію аналітиків Інституту вивчення війни про ймовірну висадку ЗСУ на лівому березі Херсонської області, заявила Наталія Гуменюк.

За даними голови обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, атака на Білозерку відбулася о 3 годині ночі. Окупанти влучили у житловий будинок, постраждали чотири особи з однієї родини.

«У 12-річного хлопчика травматичне пошкодження стопи та гостра реакція на стрес. Також невротична реакція у жінки 50 років і двох чоловіків», - зазначив він.

У Херсонській ОВА додали, що у селищі зафіксовано руйнування лікарні: пошкоджено понад півсотні вікон, дах, двері.

А внаслідок ранкового удару по Козацькому травмовано двох жінок.

«У 66-річної місцевої жительки ушкодження грудного відділу хребта, мінно-вибухова й акубаротравма. У жінки 63 років – акубаротравма, ушкодження м’яких тканин», – сказано у повідомленні.

Усього минулої доби росіяни випустили майже 600 снарядів по Херсонщині, загинули двоє цивільних.

Нагадаємо, Херсон та область страждають від ворожих обстрілів регулярно. 23 жовтня у трьох районах Херсонщини оголосили обов'язкову евакуацію дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: