Рух вантажівок на українсько-словацькому кордоні розблоковано

Читать на русском
Словацькі перевізники розблокували рух для вантажівок на кордоні з Україною. У черзі на КПП Вишнє-Нємецке зараз перебуває 625 вантажівок.
cfts.org.ua

Рух для вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке» на українсько-словацькому кордоні розблоковано. Словацькі перевізники, які блокували пункт пропуску, завершили акцію протесту увечері 4 грудня.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Оформлення транспортних засобів здійснюється встановленим порядком. У зв’язку з ускладненим рухом на польському кордоні, на кордоні зі Словаччиною збільшилася кількість вантажівок, які обирають цей напрямок для перетину кордону з Україною. Станом на сьогоднішній ранок у черзі на території Словаччини в бік України перебуває 625 вантажних транспортних засобів», – повідомили прикордонники.

Нагадаємо, страйк словацьких перевізників на кордоні розпочався 1 грудня.

Блокада польського кордону продовжується. У п'ятницю Україна та Польща погодили деякі заходи для розблокування кордону, зокрема для порожніх вантажівок відкрився пункт пропуску «Угринів – Долгобичув».

У міністерстві заявили, що Україна зі свого боку вжила всіх заходів для розблокування кордону, про які домовлялися з Європейською комісією та Варшавою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: