Війська рф знову накрили вогнем Херсон, є поранені

Читать на русском
Російські війська атакували Херсон, внаслідок чого дві людини отримали поранення – чоловік та жінка.
архівне фотоt.me/roman_mrochko

Російські військові у суботу вдень знову обстріляли Херсон. Під удар потрапив Дніпровський район. Відомо про двох постраждалих.

Про це повідомили у пресслужбі Херсонської ОВА.

Стало відомо, скільки дітей залишаються у небезпечних районах ХерсонщиниНа Херсонщині у небезпечних населених пунктах залишаються 149 дітей, при цьому вже вдалося вивезти понад 600 дітей.

«Російська армія вкотре вдарила по Херсону. Відомо, що внаслідок обстрілів постраждали постраждали двоє людей», – сказано у повідомленні.

За даними голови МВА Романа Мрочка, росіяни атакували Дніпровський район міста. До лікарні госпіталізували одну з постраждалих – 58-річну херсонку. У неї діагностували вибухову травму та поранення голови. Медики оцінюють її стан як середньої тяжкості. Наразі постраждалій надають медичну допомогу.

Також під час обстрілу в Дніпровському районі поранено 29-річного чоловіка. Його стан оцінюється як легкий. Наразі травмований обстежується у лікарні.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вдарили з дрона по Бериславу на Херсонщині. Через цю атаку загинула одна людина, і ще одна отримала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: