У рф заявили про ще одну атаку безпілотника на НПЗ у Нижньогородській області

Читать на русском
Ударний безпілотник начебто влучив прямо в установку перегонки нафти. Внаслідок удару на території підприємства виникла пожежа.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Сьогодні вранці, 12 березня, безпілотник атакував нафтопереробний завод «Лукойл-Нижньогороднафтооргсинтез» у місті Кстово Нижньогородської області країни-агресора.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Згідно з даними джерел, ударний безпілотник начебто потрапив прямо в установку перегонки нафти. Внаслідок удару на території підприємства виникла пожежа.

Компанія «Лукойл», якій належить Нижньогородський НПЗ, повідомляє про те, що роботу технологічної установки на підприємстві призупинено «у зв'язку з інцидентом». Про який саме інцидент йдеться, не уточнюється.

Зазначається, що наразі на місці працюють оперативні служби, також для гасіння пожежі залучено пожежний потяг, інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, що у ніч на 12 березня на території країни-агресора три регіони були атаковані безпілотниками - в Курську, Орлі та низці населених пунктів Бєлгородської області було чути гучні вибухи. Зокрема, внаслідок атаки БпЛА у російському місті Орел загорілась нафтобаза.

Окрім цього, пожежа на нафтобазі в російському Курську спалахнула в неділю, 10 березня, після того, як був приліт безпілотника.

Як відомо, російська влада прийняла рішення запровадити тимчасову заборону на експорт бензину на тлі регулярних атак дронів та пожеж на НПЗ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: