У Харкові 22 березня оголошено днем жалоби

Читать на русском
У Харкові п'ятницю оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого удару 20 березня.
Колаж 24 каналу

У п'ятницю, 22 березня, у Харкові буде день жалоби на згадку про загиблих внаслідок ракетного удару російської армії по місту 20 березня.

Про це повідомила пресслужба Харківської міськради із посиланням на мера Ігоря Терехова.

Ракетний удар по Харкову: кількість поранених знову зрослаУ Харкові на другий день після удару ракетою Х-35 по Холодногірському району побільшало постраждалих.

«На знак скорботи за загиблими на будинках та спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій у п’ятницю буде приспущено державний прапор України з чорною стрічкою. Також буде заборонена розважальна музика на ринках, у торгових закладах, об'єктах громадського харчування тощо», – йдеться в повідомленні.

За останніми даними відомо, що внаслідок удару по Харкову 20 березня загинуло 5 людей, 10 постраждали, 5 зникли безвісти.

Нагадаємо, у Харкові 21 березня під удар росіян потрапив Холодногірський район. Ворожа ракета пошкодила офісну будівлю та друкарню. На місці виникла масштабна пожежа, згоріли машини. Під завалами опинилися люди.

Спочатку правоохоронці припускали, що Харків обстріляли X-59. Однак після аналізу вибухотехніки встановили, що росіяни використовували протикорабельну ракету X-35.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: