У ГУР прокоментували вибух на нафтопереробному заводі у Самарській області рф

Читать на русском
На Новокуйбишевському нафтопереробному заводі у Самарській області росії в ніч на 23 березня спалахнула пожежа. Українські розвідники заявили, що там стався інцидент.
armyinform.com.ua

На Новокуйбишевському нафтопереробному заводі у Самарській області росії в ніч на 23 березня спалахнула пожежа. Українські розвідники заявили, що там «стався інцидент».

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в етері телемарафону.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

«Ми можемо лише констатувати, що інцидент там був. В тому числі цей об'єкт використовується у військових цілях», – сказав він.

Варто зауважити, що НПЗ у Самарській області входить до групи «Роснєфті». Зокрема, там випускається паливо для реактивних двигунів, масел для ракетоносіїв та легкових автомобілів.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 23 березня, у Самарській області рф спалахнула потужна пожежа на Куйбишевському нафтопереробному заводі. Ймовірно, причиною стала атака БПЛА.

Також писали, що у росії планують розгорнути системи протиповітряної оборони біля нафтопереробних заводів через атаки України. Втім британські розвідники вважають, що повністю уникнути руйнувань їм навряд чи вдасться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: