Окупанти вкрили вогнем два населені пункти на Харківщині, є загибла та поранені

Читать на русском
Російська армія у четвер, 28 березня, обстріляла два населені пункти в Харківській області. В результаті атак є жертва та постраждалі.
Фото: t.me/police_kh_region

Російська армія у четвер, 28 березня, обстріляла два населені пункти в Харківській області. В результаті атак є жертва та постраждалі.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківщини у Telegram.

Відомо, що вранці ворог вдарив по місту Вовчанськ та селу Мочанівка Куп'янського району. У Мочанівці загинула жінка – її не встигли довезти до поліклініки. Чоловік загиблої отримав травми.

А у Вовчанську ворожий снаряд влучив у двір приватного будинку. Там у цей момент перебував 60-річний чоловік, він отримав уламкові поранення. Ще одного місцевого жителя, 48-річного чоловіка, госпіталізували з контузією.

«На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», – додали у поліції.

Нагадаємо, у ніч на четвер росіяни атакували Україну ударними безпілотниками. У Запоріжжі падіння уламків викликало пожежу у приватному секторі, є поранені.

А внаслідок нічної атаки росії безпілотниками на Харків зазнали пошкоджень цивільні об'єкти у Київському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: