Шмигаль повідомив про прогрес у питанні розблокування кордону з Польщею

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Україна та Польща досягли прогресу у питанні зняття блокади на кордоні двох країн.
Фото: t.me/Denys_Smyhal

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Україна та Польща досягли прогресу у питанні зняття блокади на кордоні двох країн.

Заява на цю тему прозвучала під час спільного брифінгу з головою польського уряду Дональдом Туском у Варшаві.

У Європі спалахнули протести фермерів: у яких країнах та чомуФермери протестують у Франції, Німеччині, Бельгії, Болгарії, Греції, Італії, Іспанії, Литві, Польщі, Румунії, Нідерландах. Причини – на інфографіці.

«Можу сказати, що у нас точно є прогрес зі зняття блокади, але головне – у вирішенні всіх критичних питань, які призводять до таких блокад», – сказав Шмигаль.

Він заявив, що план вирішення цих питань вже виконується, хоч і не так швидко, як хотілося б українській стороні.

«Але ми однозначно маємо хороші тенденції та позитивну динаміку, важливо це зберегти та рухатися далі», – додав прем'єр.

Нагадаємо, сьогодні представники урядів України та Польщі провели у Варшаві консультації для врегулювання низки питань у рамках двосторонньої співпраці. Шмигаль уже розповів про перші підсумки зустрічі.

Сьогодні також стало відомо, що польські протестувальники тимчасово, орієнтовно до 2 квітня, розблокували пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» на кордоні з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: