Італійські винищувачі двічі перехоплювали літаки росії в Балтійському морі

Читать на русском
Винищувачі Військово-Повітряних сил Італії Eurofighters за останню добу здійснили подвійне перехоплення російських літаків над Балтійським морем.
Фото: ANSA/EPA

Італійські Військово-повітряні сили за останні 24 години двічі піднімали в повітря винищувачі для перехоплення російських літаків у Балтійському морі.

Про це пише агентство ANSA.

Зазначається, що винищувачі Eurofighters італійських ВПС, розміщені на польській базі Мальборк у межах місії НАТО, двічі підійматися у повітря за останню добу. Вони зафіксували перебування російських літаків над міжнародними водами Балтійського моря.

Сигнал про виявлення невідомого літака 28 і 29 березня надходив із командного центру НАТО в німецькому Удемі. За цим сигналом у повітря підняли італійські літаки з 4-ї оперативної групи.

У публікації говориться, що після ідентифікації російського літака та спостереження італійські винищувачі повернулися на свою базу в Мальборку.

Нагадаємо, вранці 29 березня Польща піднімала в повітря власні і союзницькі літаки на тлі активності дальньої авіації рф, яка завдавала масованого удару по Україні.

Також повідомлялося, скільки разів на тиждень винищувачі НАТО перехоплювали військові літаки росії.

Раніше британські винищувачі знову перехопили літак і винищувачі росії біля кордонів НАТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: