Росіяни досі намагаються провести ротацію в районі Кринок – Гуменюк

Читать на русском
Російські війська відмовляються повторно штурмувати плацдарм у Кринках на Херсонщині, а провести ротацію поки що не вдається.
фото Суспільне

На лівому березі Херсонської області окупанти шукають варіанти проведення ротацій, оскільки військові не хочуть повторно йти на штурм проти ЗСУ.

Про це розповіла керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 16 квітня.

Окупанти розстріляли у Кринках українських військовополоненихПоблизу Кринок Олешківської громади Херсонської області російські окупанти розстріляли трьох беззбройних військовополонених.

«Вони (росіяни – ред.) продовжують шукати варіанти проведення ротації для того, щоб підтягувати на цей напрямок нові підрозділи, не обізнані в ситуації. Адже повторно застосовувати у штурмах тих, хто звідти дивом повернувся – вони не можуть», – повідомила вона.

За словами Гуменюк, у російських солдатів дуже низький морально-психологічний стан, особливо у тих, хто вже зустрівся з нашими військовими.

Спікер додала, що робота щодо зміцнення плацдарму триває, незважаючи на те, що ворог не припиняє штурмів. Лише минулої доби росіяни вдалися до 5 атак.

При цьому під час штурмів армія рф вже давно не застосовує броньовану техніку і користується лише піхотою.

Нагадаємо, на початку квітня Гуменюк повідомляла, що окупанти вдалися до нової тактики в районі Кринок. До цього росіяни підтягували на цю ділянку свої ресурси з тилу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: