У Силах оборони розповіли про тактику атак окупантів в районі Часового Яру

Читать на русском
Війська росії не полишають спроб захопити Часів Яр на Донеччині. Ворог використовує малі штурмові групи, які застосовують баггі.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Окупаційні війська росії не полишають спроб захопити Часів Яр на Донеччині. Ворог намагався прорвати на цьому напрямку оборону за підтримки авіації, але ЗСУ відбили всі атаки.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі телемарафону.

У ЗСУ показали, як виглядає Часів Яр, який намагаються захопити окупанти – відеоУ ЗСУ показали, як зараз виглядає Часів Яр на Донеччині, який штурмують російські війська.

За його словами, росіяни останнім часом відмовляються від атак із бронетехнікою та використовують малі штурмові групи, які застосовують «баггі».

«Вони заїжджають по дві-три людини, закидають когось із стрільців у окопи, далі повертаються, щоб знову закинути малі штурмові групи. При цьому ворог намагається заводити штурмові групи, але не закріплюється на позиціях, щоби зменшити кількість санітарних втрат», – сказав Волошин.

Він додав, що загалом ворог трохи зменшив свій наступальний потенціал на цьому напрямі. Так, протягом минулої доби ЗСУ відбили тут близько 19 атак, тоді як напередодні відбулося 33 атаки.

Нагадаємо, на початку квітня у ЗСУ повідомили, що окупаційна армія рф провела низку невдалих атак на східних околицях Часового Яру. Рашисти намагалися закріпитись у кількох спорудах, але українські військові вибили їх звідти.

Раніше головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що вище російське військове керівництво поставило завдання своїм військам захопити Часів Яр до 9 травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: