Сили ППО сьогодні збили усі запущені росією «шахеди»

Читать на русском
Сили ППО цієї ночі збивали дрони у Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях.
24 канал

Росія 18 квітня атакувала Україну 13 ударними безпілотниками типу Shahed-131/136. Пуски були з району Приморсько-Ахтарська та мису Чауда в окупованому Криму.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Сили протиповітряної оборони збили усі запущені безпілотники. «Усі 13 «шахедів» збито зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України у Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях», – повідомив військовий.

У Силах оборони півдня розповіли, що росіяни запускали безпілотники двома хвилями з інтервалом в три години. У цій операційній зоні було збито два дрони.

Керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що один дрон сили ППО знищили над Криворізьким районом, ще чотири поцілили по одному із сіл Мирівської громади Нікопольського району. Там пошкоджено два приватні будинки та авто.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині російські війська намагалися вдарити по об'єктах критичної інфраструктури.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що росії вдалося знищити Трипільську ТЕС, оскільки в української ППО закінчилися ракети для її захисту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: