У Буданова відреагували на інформацію про спробу замаху на Зеленського

Читать на русском
Представник ГУР Андрій Юсов прокоментував чергову спробу замаху на життя президента Володимира Зеленського.
Фото: РБК-Україна

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов прокоментував чергову спробу замаху на життя президента Володимира Зеленського.

Заява Юсова пролунала в ефірі телемарафону.

За його словами, нові спроби позбавитися українського лідера свідчать про те, що ворог використовує методи, які знаходяться за рамками традиційних правил ведення війни.

«Це ж не вперше відбувається. Те, що ворог намагався і цього разу здійснити замах на Верховного головнокомандувача Володимира Зеленського, продовжує спроби організації замахів на військово-політичне керівництво нашої держави, зокрема, генерала Буданова, означає, що Україна чинить опір», – заявив Юсов.

Представник ГУР також привітав колег із СБУ з успішною операцією та затриманням злочинця.

«Весь світ має розуміти, з ким нам доводиться мати справу. Це не цивілізований противник. Це підступні терористи, які можуть використовувати різні найогидніші низовинні методи», – підсумував він.

Нагадаємо, вчора СБУ, Офіс генерального прокурора та польські правоохоронці викрили громадянина Польщі, який пропонував російській військовій розвідці здійснити замах на Зеленського.

Раніше повідомлялося, що українські спецслужби викрили щонайменше п'ять чи шість змов з метою вбивства президента Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: