ВАКС продовжив розслідування справи заступника голови Запорізької облради

Читать на русском
Антикорупційний суд частково підтримав прохання детектива НАБУ про продовження строку досудового розслідування у справі.
фото: Facebook

Вищий антикорупційний суд продовжив до 20 червня строк розслідування справи за підозрою заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка, його помічника Олександра Чижеликова та депутата облради В'ячеслава Колесникова у спробі підкупу директора «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Таке рішення 10 квітня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання детектива НАБУ про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні задовольнити частково. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою (Куценка – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК, (В'ячеслава Колесникова – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК, (Олександра Чижеликова – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК, до 20.06.2024 включно», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та ще двох осіб у спробі підкупу директора медичного закладу охорони здоров'я.

За версією слідства, протягом 2023-2024 років підозрювані неодноразово надавали одному з директорів обласної лікарні грошові кошти, аби той сприяв перемозі наперед визначених компаній в оголошених медзакладом тендерах, а також відкриттю медзакладом рахунку у визначеному банку та розміщенню на ньому коштів. 19 лютого осіб викрили «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини неправомірної вигоди. Загальна сума неправомірної вигоди сягає понад 650 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: