Росіяни влучили по багатоповерхівці у Вовчанську, є загиблий та поранені

Читать на русском
Внаслідок влучання постраждала 60-річна жінка. Також унаслідок удару по приватному домоволодінню на місці загинув 50-річний цивільний чоловік.
t.me/synegubov

Сьогодні вранці, 20 квітня, російські окупаційні війська влучили по 9-поверхівці та приватному будинку у Вовчанську, є загиблий та поранені.

Про це пресслужби Харківської ОВА та обласної поліції повідомляють у Telegram.

«Під час обстрілу Вовчанська з боку рф загинув чоловік, двоє громадян поранені. Зруйновано та пошкоджено багатоповерхівку», – йдеться у повідомленні.

Згідно даними поліції, росіяни обстріляли Вовчанськ близько 8:15. Вони завдали удару по місту міжвидовим планерувальним боєприпасом.

Внаслідок обстрілу зруйновано третій під’їзд дев’ятиповерхового будинку. У другому під’їзді частково зруйновано дах. Двох мешканців деблокували з квартири. Поранення дістали жінка 1963-го та чоловік 1979 років народження.

Також унаслідок влучання по приватному домоволодінню на місці загинув 50-річний цивільний чоловік.

Нагадаємо, що вранці у суботу, 20 квітня, російські окупаційні війська атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя, а також пролунали вибухи на Одещині.

Також росія завдала по Україні удару, використавши 7 ракет різних типів. Сили ППО збили 2 ракети та розвідувальні дрони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: