Суд щодо обрання запобіжного заходу міністру агрополітики Сольському перенесли

Читать на русском
Суд сьогодні не зміг обрати запобіжний захід Миколі Сольському і оголосив перерву до завтра.
Фото: agrarii-razom.com.ua

Вищий антикорупційний суд не зміг обрати запобіжний захід міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському, якого підозрюють у заволодінні землею і оголосив перерву до четверга.

Про це стало відомо під час трансляції із зали суду, передає Суспільне.

Топ найбільших застав підозрюваним під час повномасштабної війниРейтинг найбільших застав підозрюваним, призначених судом у період повномасштабної війни – на інфографіці.

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу Сольському перенесли на 25 квітня.

«З огляду на воєнний стан та необхідність вирішення певних питань в Україні, суд вважає за необхідне оголосити перерву до завтра, до 10:35», – сказав суддя.

Як стало відомо, Сольський на суді попросив суддю оголосити перерву через те, що його нібито викликали на засідання депутатської фракції «Слуга народу».

В свою чергу прокурори просили застосувати до міністра запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 200 млн гривень.

Також під час засідання прокурор заявила, що первинна ідея щодо заволодіння державною землею виникла саме у Миколи Сольського. Він керував діями співучасників.

Нагадаємо, НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському та іншим у заволодінні землею на 291 млн грн.

Сольський прокоментував вручення підозри від НАБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: