ГУР спалило російський гелікоптер Ка-32 на аеродромі у Москві – відео операції

Читать на русском
На московському аеродромі Остаф'єво в ніч проти 26 квітня вдалося знищити російський багатоцільовий гелікоптер Ка-32, повідомили в ГУР.
Фото: Ростех

На московському аеродромі «Остаф'єво» вдалося знищити російський багатоцільовий вертоліт Ка-32.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Операція зі знищення ворожої техніки була проведена в ніч проти 26 квітня. У ГУР уточнили, що цей гелікоптер використовувався в інтересах московського авіацентру, зокрема, для підтримки операцій армії ворога в Україні.

Зазначається, що аеродром «Остаф'єво», де був вертоліт, належить міністерству оборони країни-агресора і експлуатується спільно з підприємством «Газпромавіа», яке входить до структури «Газпрому».

У ГУР також опублікували кадри, на яких видно, як ворожий гелікоптер Ка-32 палає після підпалу.

Нагадаємо, у ніч на 24 квітня дрони атакували Новолипецький металургійний комбінат у російському місті Липецьк. За даними ЗМІ, операцію також було організовано та проведено Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Раніше глава військової розвідки Кирило Буданов поділився деталями знищення російського стратегічного бомбардувальника Ту-22М3.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: