В німецькому ТРЦ росіянин ножем вбив двох українців

Читать на русском
36-річний чоловік від отриманих важких травм помер на місці, другий потерпілий (23 роки) помер у сусідній лікарні того вечора.
Ілюстративне фотоvolynnews.com

У суботу, 27 квітня, громадянин росії напав із ножем на двох чоловіків-українців у торговому центрі німецького міста Мурнау в Баварії. Один загинув на місці, другий помер у лікарні.

Про це повідомляють місцева поліція та видання BR24.

У Німеччині знайшли тіло матері раніше вбитої українкиПоліція Німеччини знайшла тіло 51-річної жінки з України, яку розшукували понад два тижні. Раніше вбитою було виявлено її 27-річну дочку.

«36-річний чоловік від отриманих важких травм помер на місці, другий потерпілий (23 роки) помер у сусідній лікарні того вечора. У результаті невідкладних розшукових заходів було затримано підозрюваного», - йдеться в повідомленні.

Згодом німецька поліція встановила, що загиблі - громадяни України віком 23 та 36 років. Обидва мешкали в районі Гарміш-Партенкірхен.

«У рамках негайно розпочатих розшукових заходів того ж вечора неподалік від місця злочину за домашньою адресою було виявлено та затримано 57-річного підозрюваного. Підозрюваний є громадянином росії», - розповіли правоохоронці.

Місцева прокуратура невідкладно клопотає про арешт 57-річного підозрюваного. Питання про його тримання під вартою буде вирішено сьогодні, 28 квітня.

Нагадаємо, 14 березня з'явилася інформація, що у Німеччині було знайдено тіло 27-річної біженки з України. Також повідомлялося, що безвісти зникли новонароджена донька вбитої, якій було лише п'ять тижнів, і її мати – 51-річна Марина Стеценко.

Згодом дитину знайшли живою, а також затримали двох підозрюваних.

Зрештою правоохоронці знайшли тіло зниклої два тижні тому 51-річної біженки з України.

Також, як повідомлялося, у лютому в Німеччині напали з ножами на українських баскетболістів. Один з них від отриманих поранень помер у лікарні одразу, а інший – через тиждень. Загиблим спортсменам було 17 та 18 років.

Підозрюваними у вбивстві виявилися підлітки 14 та 15 років. Їх затримали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: