Авіаудар по Золочеву: кількість постраждалих зросла

Читать на русском
У Золочеві Харківської області двоє загиблих та шестеро поранених внаслідок російського авіаудару.
Фото: Суспільне

Внаслідок сьогоднішнього авіаудару російської армії по Золочеву постраждали шестеро людей, серед них 11-річний хлопчик. Загиблих, як і раніше, двоє – це чоловік 64 років та його 38-річна донька, які перебували в авто в районі влучання.

Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«74-річна жінка та 77-річний цивільний чоловік були госпіталізовані до медичного закладу з вибуховими травмами. Їх стан оцінюється як середній. 35-річному пораненому чоловіку з легким станом надали допомогу амбулаторно. Також постраждали 50-річний чоловік, 41-річна жінка та 11-річний юнак. Усім надана необхідна меддопомога», – розповів він.

Водночас обласна прокуратура повідомляє про п'ятьох поранених.

Внаслідок удару пошкоджено адміністративні приміщення, будівлю Ощадбанку, понад 20 автомобілів, а також знищено приватний будинок.

За попередніми даними прокуратури, ворог завдав ударів по населеному пункту трьома УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, раніше було відомо про двох постраждалих внаслідок атаки на Золочів.

Сьогодні вночі 1 травня російські війська також вдарили балістичними ракетами по Одесі, загинуло троє людей. Фото наслідків обстрілу тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: