Ракетна атака на Одесу: з'явилися фото наслідків обстрілу

Читать на русском
В Одесі внаслідок ракетного удару пошкоджено житлові будівлі, медичні та навчальні заклади. Також пошкоджено представництво омбудсмена.
Фото: Сили оборони Півдня

Внаслідок ракетної атаки росії на Одесу 1 травня зазнали руйнувань адміністративні та житлові будівлі, медичний та навчальний заклади.

Про це повідомляють Сили оборони півдня.

Удару було завдано з території окупованого Криму балістичними ракетами.

«З ночі ведуться роботи щодо усунення наслідків атаки. Інформація щодо постраждалих та загиблих уточнюється. Тривають контрдиверсійні заходи з пошуку і встановлення можливих поплічників російських терористів», – повідомили у ЗСУ та показали фото наслідків удару.

Уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що внаслідок атаки у місті було пошкоджено представництво омбудсмена. У приміщенні на той момент не було ні працівників, ні відвідувачів, тож ніхто не постраждав.

«Проте для того, щоб приймати відвідувачів та відновити роботу, нам потрібен час. Ми вже працюємо над ліквідацією всіх наслідків обстрілу. Зараз до нашого представництва можете звертатися за телефоном +380973460828», – повідомив він.

Лубінець додав, що це вже четверте пошкоджене обстрілами представництво омбудсмена – раніше таке траплялося у Харкові, Вінниці та Херсоні.

Нагадаємо, за інформацією ОВА, в результаті обстрілу в місті загинули 3 особи, ще 3 були поранені.

29 квітня росіяни вдарили по Одесі касетними «Іскандерами»: загинули п'ятеро людей, більше 20 перебувають у лікарні, деякі у тяжкому стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: