Пошкоджено 12 будинків: прокуратура показала наслідки удару по Харкову

Читать на русском
Внаслідок удару авіабомбою у Харкові пошкоджено 12 житлових будинків, ще три повністю зруйновано.
фото прокуратура

Правоохоронці розповіли подробиці російського удару по приватному сектору Холодногірського району Харкова вдень 3 травня.

Деталі озвучила пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, 3 травня близько 14:00 армія рф атакувала Харків з авіації. Був приліт по приватномц житловому сектору у Холодногірському районі. Сталася пожежа.

«З-під завалів будинку рятувальники дістали труп 82-річної жінки. Загибла паралізована через інсульт та вже 8 років була прикута до ліжка. Також постраждали ще двоє мирних мешканців: у 66-річного чоловіка уламкове поранення, у 81-річного чоловіка — гостра реакція на стрес», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок удару пошкоджено 12 житлових будинків, ще 3 повністю зруйновано. Часткові пошкодження зазнали навчальний заклад, цивільне підприємство, автомобілі та трамвай.

За попередніми даними, ворог вдарив по місту УМПБ Д30-СН, повідомили у прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, сьогодні росіяни знову обстріляли Харків. Мер міста повідомляв про загиблу жінку та двох поранених. Вчора окупанти завдали удару по Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: