У ГУР заявили, що у Бердянську ліквідували організатора катівень

Читать на русском
Ліквідований Євген Ананьєвський - один із організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він обіймав свою окупаційну посаду.
armyinform

Сьогодні, 5 травня, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області знищили одного з організаторів катівні Євгена Ананьєвського.

Про це Головне управління розвідки Міноборони повідомляє у Telegram.

Ліквідація колаборантів на окупованих територіях: хто і за яких обставин загинувСписок колаборантів, яких було ліквідовано під час повномасштабної війни на окупованій території – на інфографіці.

Згідно з даними української розвідки, 5 травня близько 9:40 у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вибухнув автомобіль Ford Kuga. Він належав Ананьєвському Євгену Олександровичу.

ГУР зазначає, що Ананьєвський - колаборант, один з організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77. Там він обіймав окупаційну посаду.

«Внаслідок підриву причетного до тортур над українськими полоненими Євгена Ананьєвського ліквідовано. ГУР МО України нагадує - за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата», - повідомили в розвідці.

Як відомо, у Бердянську в неділю, 5 травня, підірвали автівку місцевого колаборанта. Він загинув на місці.

Раніше ми повідомляли, що Служба безпеки України знає достатню кількість інформації про ліквідацію зрадників і військових злочинців на окупованих територіях і всередині країни-агресора, зокрема, Іллі Киви та Владлена Татарського.

Нагадаємо, Ігоря Корнета підірвали 15 травня 2023 року у Луганську. А 6 грудня у Підмосков'ї було ліквідовано колишнього нардепа-зрадника Киву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: