Україна сьогодні виступить у півфіналі Євробачення-2024: правила голосування

Читать на русском

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться у вівторок, 7 травня. Українці за кордоном матимуть змогу проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil, дует виступить під номером 5.
фото Суспільне

У вівторок, 7 травня, у Швеції відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2024. Дует виконавиць від України Alyona Alyona&Jerry Heil виступить під номером 5.

Про це повідомляє Суспільне.

Перший півфінал 68-го пісенного конкурсу розпочнеться 7 травня о 22:00.

«На стадіоні Malmö Arena 15 учасників першого півфіналу змагатимуться за право потрапити до фіналу конкурсу. Представниці України Alyona Alyona & Jerry Heil вийдуть на сцену Євробачення-2024 під номером 5 з піснею Teresa & Maria та постановкою від дворазової номінантки Греммі Таню Муіньо», – йдеться у повідомленні.

Серед учасників першого півфіналу представники: Кіпру, Сербії, Литви, Ірландії, України, Польщі, Хорватії, Ісландії, Словенії, Фінляндії, Молдови, Азербайджану, Австралії, Португалії та Люксембургу (зазначені у порядку виступів), а також будуть позаконкурсні виступи представників Великої Британії, Німеччини та Швеції.

Повідомляється, що у 2024 році до системи голосування на пісенному конкурсі було внесено низку змін. Глядачі з усього світу окрім тих, хто перебуває у країнах-учасницях, тепер можуть голосувати за свої улюблені пісні протягом 24 годин перед кожним півфіналом та великим фіналом.

Проголосувати за представниць України зможуть українці за кордоном.

ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ НА ЄВРОБАЧЕННІ-2024 – ПОЯСНЕННЯЄвробачення Україна | Eurovision Ukraine official

Суспільне транслюватиме Євробачення-2024 наживо по телебаченню, на діджитал-платформах і радіо.

Нагадаємо, раніше організатори Євробачення-2024 показали, як виглядатиме головна сцена пісенного конкурсу у шведському місті Мальме. Також повідомлялося, хто буде ведучими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: