Нічний обстріл України: сили ППО збили всі повітряні цілі в районі Києва

Читать на русском
Після ракетного удару в ніч на 8 травня у Києві та на Львівщині не зафіксовано постраждалих людей та руйнувань.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Українські сили ППО знищили всі ворожі цілі у районі Києва під час нічної ракетної атаки у ніч на середу, 8 травня. Також сьогодні вночі у Львівській області працювала протиповітряна оборона.

Про це начальник КМВА Сергій Попко та голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомляють у Telegram.

Як відомо, повітряна тривога в столиці тривала понад три години. Ракети заходили на Київ з різних напрямків.

«Черговий ракетний удар по мирних містах України і по Києву зокрема! Черговий доказ для всього цивілізованого світу саме сьогодні, у День памʼяті та примирення - зло не зникло! Фашисти сучасності - рашисти продовжують вбивати мирних людей», - написав очільник КМВА.

Згідно з його словами, для удару по столиці ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Вони заходили з різних напрямків. Повітряна тривога в Києві тривала понад три години.

Силами та засобами ППО всі повітряні цілі в районі столиці були знищені. За попередніми даними, у столиці обійшлося без потерпілих та руйнувань.

При цьому, військові повідомили про ракети на Львівщині напрямком на Львів. За словами Козицького, деякі ракети змінили курс і рухалися на Стрийщину. Також фіксували повітряні цілі у напрямку Червоноградського району.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 8 травня, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та Полтавській області, попередньо з використанням «Шахедів».

Такожми повідомляли, що у Запоріжжі та на Київщині пролунала серія вибухів, працювала протиповітряна оборона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: