Стефанчук розповів, коли в Раді можуть порушити питання щодо звільнення Сольського

Читать на русском
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, коли питання щодо звільнення Сольського може з'явитися на порядку денному.
фото ВР

Питання про звільнення міністра аграрної політики та продовольства Миколи Сольського внесуть до порядку денного сесії ВР лише після рішення фракції «Слуга народу».

Про це заявив голова Верховної ради Руслан Стефанчук на брифінгу у середу, 8 травня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Справа Сольського, Горвата та інші: шість фактів розкрадання землі, які розслідує НАБУНа інфографіці – які справи про розкрадання землі розслідує НАБУ. Серед них справа, фігурантом якої є міністр аграрної політики Микола Сольський.

«Ми очікуємо на відповідне рішення фракції... Як тільки я отримую відповідне підтвердження від фракції, це питання з'явиться в переліку питань порядку денного», – сказав він.

При цьому Стефанчук наголосив на необхідності зробити все, «щоб особи, які не хочуть працювати в уряді, мали змогу отримати відповідні рішення з боку парламенту».

Нагадаємо, Микола Сольський обіймає посаду міністра агрополітики з березня 2022 року. 23 квітня цього року НАБУ та САП повідомили про підозру йому та іншим у заволодінні землею на 291 млн грн. Після цього Сольський подав заяву про відставку.

Вищий антикорупційний суд 26 квітня заарештував Сольського. Проте вже за кілька годин міністр вийшов зі слідчого ізолятора, за нього внесли 75,7 млн ​​грн застави.

Раніше Стефанчук спрогнозував, чи підтримає Рада відставку Сольського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: