Коломойському повідомили про ще одну підозру

Читать на русском
Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній.
Фото: РБК-Україна

Бізнесмену Ігорю Коломойському повідомили про підозру у скоєнні ще одного злочину, пов'язаного з організацією замовного вбивства.

Про це заявили в Офісі генпрокурора.

Суд залишив Коломойського під вартою, але зменшив заставуШевченківський районний суд Києва продовжив термін запобіжного заходу бізнесменові Ігорю Коломойському – він залишиться в СІЗО мінімум до 2 червня 2024 року.

Ім'я бізнесмена прямо не називається, але судячи з фото та повідомлень ЗМІ – це Коломойський.

«За даними слідства, підозрюваний, діючи з мотивів особистої помсти, замовив вбивство директора однієї з юридичних компаній за невиконання вимог щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства. Для реалізації злочинних намірів підозрюваний залучив членів банди, яка «спеціалізувалась» на вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів, включаючи фізичну розправу з конкурентами», – повідомили правоохоронці.

Члени банди вчинили напад на директора компанії і завдали йому ударів та ножових поранень, проте злочин не було доведено до кінця.

Правоохоронці шукають усіх осіб, причетних до скоєння злочину. А Коломойський отримав підозру за ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п.п. 11, 12, ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, на даний момент Ігор Коломойський перебуває у СІЗО. 2 вересня йому вручили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу – шахрайство та легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

7 вересня НАБУ та САП повідомили про підозру олігарху у заволодінні понад 9,2 млрд гривень ПриватБанку. 15 вересня Коломойський отримав нову підозру за трьома статтями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: