У росії заявили про атаку на декілька областей, є постраждалі

Читать на русском
У ніч на суботу, 11 травня, три області росії атакували безпілотники, внаслідок чого постраждали люди.
Генштаб ЗСУ

У ніч на суботу, 11 травня, три області росії атакували безпілотники, внаслідок чого постраждали люди.

Про це інформують губернатори російських областей та Міноборони рф.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

Відомо, що цієї ночі начебто у Бєлгородській, Волгоградській та Курській областях чули вибухи.

Так, за словами губернатора В'ячеслава Гладкова, над Бєлгородським регіоном вночі спрацювала російська ППО і збила кілька повітряних цілей. Унаслідок атаки постраждали вісім мирних мешканців: троє із селища Новосадове, двоє – із Дубового. Трьом людям надали допомогу на місці, інших госпіталізували до лікарні. ⠀ Також він зазначив, що у селищі Новосадове пошкодження зафіксовано у 21 приватному житловому будинку та одній надвірній споруді, там вибиті вікна, посічені фасади, покрівлі та паркани. Ще у трьох селах у будинках пробиті покрівлі, посічені фасади та вибиті вікна, також пошкоджено автомобілі.

Тоді як очільник Курської області Роман Старовойт повідомив, що внаслідок застосування засобів радіоелектронної боротьби у селищі Тім перехоплено 2 українські БПЛА літакового типу. Один із них начебто упав поряд з господарською спорудою та пошкодив скління житлових будинків.

Міноборони рф заявило, що протягом минулої ночі ППО знищила 21 реактивний снаряд та 9 БПЛА над територією Бєлгородської області, ще 7 дронів перехопили над територіями Курської та Волгоградської областей.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 7 травня, у тимчасово окупованому Луганську пролунала серія вибухів. Повідомляли про влучання.

Також росіяни заявили, що в ніч на суботу, 4 травня, їхня протиповітряна оборона збила чотири ракети ATACMS над територією окупованого Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: