Юсов прокоментував нічні вибухи на військових об'єктах в росії

Читать на русском
У розвідці заявили, що атаки на військові об'єкти в росії триватимуть, оскільки їх використовують для забезпечення та фінансування окупаційного угруповування.
РБК-Україна

У розвідці заявили, що атаки на військові об'єкти в росії триватимуть, оскільки їх використовують для забезпечення та фінансування окупаційного угруповування.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в етері телемарафону.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«Не можемо підтвердити, чи спростувати. Але інциденти на цих об'єктах – це закономірний наслідок російського вторгнення та геноцидної війни проти України. Дані об'єкти є військовими, використовуються ворогом у військових цілях для забезпечення та фінансування окупаційного угруповування, яке чинить агресивну геноцидну війну проти України», – відзначив він.

Бавовна з початку цього року відбулася вже на понад 40 військових об'єктах на території рф.

«Це добрі новини для України та всього світу, тому що агресор стає слабшим економічно й в оборонному сенсі також. Ці процеси будуть продовжені», – додав Юсов.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 12 травня, безпілотники Головного управління розвідки Міноборони України атакували військові цілі у Волгоградській, Калузькій та Липецькій областях російської федерації.

Також Волгоградський нафтопереробний завод був атакований безпілотниками Головного управління розвідки Міноборони України також у ніч проти 11 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: