У тилу росіян на Луганщині знову вибухнув склад з БК

Читать на русском
Черговий приліт у склад боєприпасів – це вже третя надзвичайна ситуація в тилу росіян на Луганщині за тиждень.
ілюстративне фотоскріншот з відео

На Луганщині стався вибух складу з боєприпасами в окупованому Сорокиному (Краснодоні) – це вже третя надзвичайна ситуація у тилу росіян за тиждень.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram 13 травня.

Після прильоту по нафтобазі в окупованому Луганську ситуація на заправках критична – ОВАУ Луганську догоріла нафтобаза і водночас у росіян виник дефіцит пального, на заправках його майже немає.

«В окупованому Сорокиному (Краснодоні) вибухнув склад з БК. Це вже третя надзвичайна ситуація в тилу росіян на Луганщині упродовж тижня. І якщо без запасів пального їхні військові ще трохи протягнуть, то боєкомплект, що сьогодні так яскраво палав у Сорокиному, витрачається ворогом досить швидко», – написав Лисогор.

За його словами, щоб ворогові накопичити боєкомплект в іншому місці, подалі від лінії фронту, знадобиться значний проміжок часу.

Він зазначив, що «загарбники думали, що і цей склад є досить надійним, тому що розташовувався він майже на кордоні з росією, звідки до лінії бойового зіткнення близько 130 км. Але вибухнуло і там».

«Тепер російські військові в цьому районі мають обмежений запас БК, що невдовзі позначиться на їхніх наступальних діях», – додав Лисогор.

Нагадаємо, 10 травня на Луганщині спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі окупантів. Також був приліт по нафтобазі в Луганську 7 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: