Українські дрони атакували базу з пальним в росії – ЗМІ

Читать на русском
Ударні дрони ГУР атакували паливну базу в Ростовській області рф, яка використовувалася у військових цілях.
колаж 24 каналу

Сьогодні вночі в Ростовській області рф пролунали вибухи. Дрони ГУР Міноборони атакували базу с пальним, яку ворог використовував у військових цілях.

Про це з посиланням на джерела у ГУР повідомляє 24 канал.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«У ніч на 15 травня безпілотники ГУР Міноборони України атакували паливну базу в Ростовській області росії», – сказано в повідомленні.

Як зазначається, це була планова робота ГУР, «цілі уражено, триває пожежа на об'єкті, який російські окупанти використовували у військових цілях».

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявляв, що в районі нафтобази сталося два вибухи, а за словами очевидців, на об'єкті почалася пожежа, хоча російська влада факт займання заперечує.

Нагадаємо, російське Міністерство оборони заявило, що вночі 15 травня над окупованим Кримом нібито було знищено 10 ракет ATACMS. Крім того, росіяни заявили, що над Бєлгородською, Курською та Брянською областями рф були збиті ракети, авіабомби та безпілотники.

Раніше цього тижня дрони СБУ вночі атакували нафтобазу та електропідстанцію у рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: