ЗСУ провели контратакувальні заходи в районі Вовчанська – Генштаб

Читать на русском
Сили оборони України провели контратакувальні заходи у районі міста Вовчанськ Харківської області, повідомили у Генштабі.
Фото: Генштаб ЗСУ

Сили оборони України провели контратакувальні заходи у районі міста Вовчанськ Харківської області.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

У Генштабі назвали втрати росіян з початку наступу на ХарківщиніЗ початку наступу на Харківщині росіяни втратили 615 військових убитими та пораненими. Також було знищено або пошкоджено 98 одиниць озброєння та техніки.

Там зазначили, що з початку доби на Харківському напрямку війська рф атакували у напрямку населеного пункту Стариця. Противник також завдав ракетних ударів по Харкову та Старій Водолазі та атакував з авіації населені пункти Вільча, Вовчанськ та Стариця.

Зазначається, що в цілому по всій лінії фронту йдуть інтенсивні бойові дії. Найбільша активність ворога сьогодні фіксується на Краматорському та Покровському напрямках.

«Підрозділи Сил оборони вживають усіх необхідних заходів для недопущення просування ворожих підрозділів у глибину території нашої держави», – розповіли у Генштабі.

Нагадаємо, за даними МВС, у північній частині Вовчанська, де йдуть активні бойові дії, російські військові беруть у полон мирних жителів. Відомо також про перші розстріли.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ зірвали плани російських військ максимально вклинитися в глибину міської забудови Волчанська і закріпитися там.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: