Віцепрем'єр Словаччини підтвердив, що операція Фіцо пройшла успішно

Читать на русском
Віцепрем'єр Словаччини повідомив, що Роберта Фіцо успішно прооперували, його життю загрози немає.
Фото: AP

Віцепрем'єр-міністр Словаччини Томаш Тараба підтвердив, що операція глави уряду Роберта Фіцо пройшла успішно, його життя більше поза небезпекою.

Його цитує ВВС.

Зеленський відреагував на замах на прем’єра Словаччини ФіцоПрезидент Володимир Зеленський назвав жахливим інцидент із замахом на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо.

«На щастя, наскільки мені відомо, операція пройшла добре – і я думаю, врешті-решт він виживе... наразі він не перебуває в небезпечній для життя ситуації», – сказала Тараба.

Він зазначив, що стрілянина велася з дуже близької відстані. «Він (Фіцо – ред.) отримав тяжке поранення – одна куля пройшла через живіт, друга – у суглоб – його одразу відвезли до лікарні, а потім на операцію», – розповів Тараба.

Нагадаємо, замах на прем'єра Словаччини Роберта Фіцо було скоєно вчора, 15 травня, після виїзного засідання уряду у місті Хандлов. Чоловік кілька разів вистрілив у політика перед місцевим Будинком культури. У мережі було опубліковано відео замаху.

Після стрілянини Фіцо відвезли до місцевої лікарні. У його канцелярії повідомляли, що політик перебуває у тяжкому стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: