Британські розвідники спрогнозували, чи зміниться хід війни після відставки Шойгу

Читать на русском
Зміна міністра оборони навряд чи матиме значний негайний вплив на ведення російської війни в Україні.
Фото lrt.lt

Зміна міністра оборони навряд чи матиме значний негайний вплив на ведення російської війни в Україні.

Про це повідомляє британська розвідка.

У дописі зауважують, що призначення Андрія Білоусова на посаду міністра оборони рф спрямоване на забезпечення більшої ефективності у витратах на оборону та тіснішої координації між оборонними галузями та потребами окупантів. Адже він є професійним економістом без військового досвіду.

Проте розвідники припускають, що для Білоусова це призначення, ймовірно, стане надзвичайно складним завданням, враховуючи високий рівень корупції в росії.

«Зміна міністра оборони навряд чи матиме значний негайний вплив на ведення російської війни в Україні. Оскільки путін також оголосив, що не буде змін щодо керівних посад у Генеральному штабі збройних сил росії, поточний російський підхід до війни, ймовірно, не зміниться», – додали у дописі.

У вівторок, 14 травня, російський диктатор володимир путін підписав указ про призначення на посаду очільника міністерства оборони країни-агресора Андрія Білоусова.

Шойгу було призначено секретарем Радбезу рф. Перед цим з цієї посади звільнили Миколу Патрушева.

Тим часом аналітики Інституту вивчення війни писали, що заміна міністра оборони росії говорить про підготовку путіна до затяжної війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: