У Міноборони рф заявили, що вночі «перехопили і знищили» сотню безпілотників

Читать на русском
У Міноборони рф, незважаючи на очевидні наслідки нічної атаки, заявили, що нібито перехопили і знищили 102 безпілотники.
Ілюстративне фотоРосЗМІ

Російське Міністерство оборони стверджує, що під час нічної атаки сили ППО «перехопили та знищили» 102 безпілотники.

Про це повідомляє «Інтерфакс».

Блінкен про удари американською зброєю по території рф: Україна має сама вирішуватиСША не заохочують удари по російській території з використанням американської зброї, але Україна має вирішувати сама, заявив Блінкен.

За заявою Міноборони, над окупованим Кримом було «знищено і перехоплено» 51 безпілотник, над територією Краснодарського краю росії – 44, у Бєлгородській області – 6, у Курській області – один.

«Протягом ночі морською авіацією та патрульними катерами Чорноморського флоту знищено шість безекіпажних катерів в акваторії Чорного моря», – додали росіяни.

Нагадаємо, у Новоросійську вночі пролунало кілька десятків вибухів. Повідомлялося про атаку на місцевий порт, там виникла пожежа. Також під удар дронів потрапили мазутний термінал та термінал Транснефти.

У Туапсе внаслідок атаки безпілотників виникла пожежа на нафтопереробному заводі.

Вибухи також пролунали в окупованому Криму. У Севастополі пошкоджено електропідстанцію, внаслідок чого місто частково знеструмлено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: