Ворог атакував Харківський район, є загиблі та постраждалі (оновлено)

Читать на русском
В неділю, 19 травня, зранку російські окупанти атакували Малоданилівську громаду у Харківській області. Постраждали вісім людей, четверо цивільних загинули.
Укрінформ

В неділю, 19 травня, зранку російські окупанти атакували Малоданилівську громаду у Харківській області. Постраждали вісім людей, четверо гражданских погибли.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Відомо, що сьогодні у Харкові чули звуки вибухів. Об 11:35 голова ОВА заявив, що були зафіксовані удари в Харківському районі.

Згодом селищний голова Малоданилівської громади Олександр Гололобов повідомив, що ворог влучив на території громади. У коментарі він уточнив, що російські військові влучили по місцю літнього відпочинку.

Станом на 11:50, за даними ОВА, внаслідок удару окупантів постраждали 8 цивільних людей. Серед поранених – фельдшер екстреної допомоги, пошкоджене авто швидкої.

О 12:21 стало відомо також про чотирьох загиблих цивільних.

Нагадаємо, у Харківській області протягом доби суботи, 18 травня, внаслідок обстрілів загинула одна людина, а ще 11 дістали поранення.

Крім цього, окупаційні війська минулої доби здійснили удари по 12 населених пунктах Херсонської області. Зокрема, були атаковані будинки та припортова інфраструктура. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: