Російські пропагандисти поширюють фейки про перемогу боксера Усика

Читать на русском
Російські пропагандисти після перемоги Олександра Усика над британцем Тайсоном Ф’юрі взялися всіляко дискредитувати українця.
Turki_alalshikh

Російські пропагандисти після перемоги Олександра Усика над британцем Тайсоном Ф’юрі взялися всіляко дискредитувати українця.

Про це повідомляють у Центрі стратегічних комунікацій в Telegram.

Росіяни назвали перемогу Усика однією з небагатьох хороших для України подією та взялися дискредитувати боксера. Наприклад, писали, що боксер «просив хрест російською». Однак одразу після перемоги він українською згадав покійного батька, подякував своїй країні та просто з рингу вигукнув «Слава Україні!».

Також кремлівські ЗМІ просувають тезу про те, що Усик переміг лише завдяки тому, що в Україні йде війна.

«Її озвучив Фʼюрі, який не зміг змиритися зі своїм програшем і намагається виправдати власну поразку політичними махінаціями. Насправді ж український боксер переміг, бо роками працював над собою та йшов до цього титулу», – наголошують у дописі Центру.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик 18 травня зійшовся в ринзі з британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу у супервазі. За рішенням суддів Усик здолав британського Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

У 2021 році Усик розгромив британця Ентоні Джошуа і забрав чотири чемпіонські пояси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: