Росіяни атакували Берислав та передмістя Херсону, є поранені

Читать на русском
Внаслідок обстрілу передмістя Херсона поранений чоловік, у Бериславі кількість постраждалих сягнула п'яти осіб.
Ілюстративне фотоХерсонська ОВА

У неділю, 19 травня, в Бериславі Херсонської області внаслідок скиду вибухівки з ворожого дрона постраждали три людини. Також внаслідок недавнього ворожого обстрілу передмістя Херсона отримав поранення 75-річний чоловік.

Про це повідомляють Херсонська ОВА та голова Херсонської МВА Роман Мрочко на сторінках у Telegram.

Як зазначається, на момент обстрілу передмістя Херсону з боку російських окупаційних військ чоловік перебував на вулиці.

«Наразі він ушпиталений з контузією, вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, уламковим пораненням грудної клітини. Стан потерпілого оцінюється як середній», - йдеться у повідомленні.

При цьому, через ворожу атаку до лікарні звернулись троє поранених жителів Берислава - 21-річний чоловік, а також жінки 42 та 71 років.

«Лікарі оцінюють їх стан як середньої тяжкості. Нині потерпілих дообстежують та надають необхідну допомогу», - заявили в адміністрації.

Згодом Херсонська ОВА повідомила ще про двох постраждалих цивільних.

«Ще двоє жителів Берислава потрапили під удар ворожого дрона. Це двоє чоловіків, 59 та 70 років. В обох діагностували мінно-вибухові травми та контузії. Один з потерпілих отримав поранення спини. Наразі лікарі надають постраждалим необхідну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, російські війська минулої доби здійснили удари по 12 населених пунктах Херсонської області, загинули двоє людей.

Нагадаємо, що кількість постраждалих, внаслідок атаки по базі відпочинку в Харківській області, зросла до 16 людей, ще п'ять цивільних загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: