Суд повторно розгляне справу експосадовця МінАПК

Читать на русском
Антикорупційний суд отримав на новий розгляд справу за обвинуваченням колишнього працівника Мінагрополітики.
фото: ua-energy.org

Вищий антикорупційний суд отримав на новий розгляд справа за обвинуваченням колишньої начальниці відділу департаменту з управління державною власністю Міністерства аграрної політики та продовольства Олену Поліщук в одержанні 150 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Про це йдеться в рішенні ВАКС від 14 травня, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд визнав Поліщук винуватою і призначили 8 років позбавлення волі. Сторона захисту подала скаргу на цей вирок. Апеляційна палата ВАКС скаргу задовольнила частково і скасувала вирок, призначивши повторний розгляд справи.

«У кримінальному провадженні за обвинуваченням (Олени Поліщук – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України призначити відкрите підготовче судове засідання на 27.05.2024 на 15:00», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, ВАКС стягнув в дохід держави заставу, внесену за Поліщук. За версією обвинувачення, вона за 150 тисяч доларів неправомірної вигоди мала узгодити документацію і кандидатури організатора аукціону з продажу майна збанкрутілого державного спеціалізованого підприємства «Оберіг» в Харківській області. Її затримали в серпні 2016 року під час одержання коштів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: